- Cursus actualiteiten strafrecht, 24 mei 2024

Geachte collegae, confrères,

De Stichting Permanente Opleiding Orde van Advocaten 's-Gravenhage organiseert op 24 mei 2024 een cursus actualiteiten strafrecht. Docenten van deze cursus zijn de heer mr. H. Sytema (advocaat bij Delissen Martens advocaten belastingadviseurs mediation en raadsheer-plaatsvervanger in het Hof Amsterdam) en de heer mr. F.P. Holthuis (Advocaat-Generaal in het ressortparket Den Haag en voormalig advocaat bij Nolet Advocaten)

In de cursus wordt ingegaan op actuele ontwikkelingen in rechtspraak en wetgeving, zoals o.a. wet seksuele misdrijven, Wet strafbaarstelling doxing, procesafspraken, verhoorbijstand en Keskin.

De cursus zal plaatsvinden in het Leonardo Royal Hotel, van Stolkweg 1, 2585 JL te Den Haag.

Vanaf 12:00 uur staat een beperkt lunchbuffet voor u klaar. De cursus begint om 12:30 uur en eindigt om 17:00 uur.

Er is voldoende parkeergelegenheid bij het Leonardo Hotel. De eerste twee uur zijn kosteloos, na deze 2 uur bedragen de kosten € 2,50 per uur per auto.

Indien u de cursus volledig volgt, zijn vier juridische opleidingspunten in het kader van de permanente opleiding te behalen. De kosten voor deze cursus inclusief lunch zijn €145,- (incl. BTW) per persoon.

Door aanmelding verleent u een machtiging tot automatische incasso.

U wordt van harte uitgenodigd u in te schrijven. U ontvangt zo spoedig mogelijk per e-mail bericht of u al dan niet geplaatst bent. Kosteloos annuleren kan tot uiterlijk 10 mei a.s.
Graag tot 24 mei.

 

U kunt zich aanmelden door op onderstaande link te klikken;

aanmelden cursus actualiteiten strafrecht, 24 mei 2024

 

Terug naar het nieuws-overzicht