- GEZOCHT: JURIDISCH SECRETARESSE

VACATURE JURIDISCH SECRETARESSE

(minimaal 30 uur per week)

 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega!


Ordebureau
De Haagse Orde van Advocaten is de toezichthoudende beroepsorganisatie van de bijna 2000 advocaten die in het arrondissement Den Haag de praktijk uitoefenen. Het Ordebureau is gevestigd in het Statenkwartier. De medewerkers ondersteunen de deken en leden van de Raad van de Orde in ruime zin bij de uitvoering van hun taken en werkzaamheden. Naast het uitoefenen van toezicht en de behandeling van klachten tegen advocaten, houdt het Ordebureau zich bezig met de beëdiging, stage en opleiding van advocaten.


Werkzaamheden
De werkzaamheden zijn vooral administratief en organisatorisch van aard. Je ondersteunt de stafjuristen en werkt deels zelfstandig. Belangrijk onderdeel van het pakket is het beheren van de portefeuille advocaat-stagiaires; van het verwerken van de beëdigingsrekesten, het controleren van de activiteiten tijdens de stage tot het na afloop van de stage organiseren van de uitreiking van de stageverklaring. Tijdens de stage ben je het eerste aanspreekpunt voor de stagiaires met vragen over de regels en het verloop van de stage.

Profiel
Voor deze functie is affiniteit met het juridisch domein wenselijk. Digitale vaardigheid en kennis van de functionaliteiten van Office 365 zijn noodzakelijk, net als een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Belangrijk is verder dat je zorgvuldig kunt werken, analytisch vermogen hebt, dienstverlenend bent, snel kunt schakelen en prioriteiten kunt stellen.

Wij vinden collegialiteit, een positieve instelling en inzet belangrijke waarden.

Wat wij bieden
In ons team wordt samengewerkt op basis van gelijkwaardigheid. Je gaat werken in een prettige veilige omgeving waar een informele sfeer heerst en veel flexibiliteit wordt geboden. Wij bieden een maatschappelijk relevante baan met afwisselende werkzaamheden en goede arbeidsvoorwaarden.


Voor meer informatie en/of vragen kun je contact opnemen met ons Bureau op telefoonnummer: 070- 4166120.


Sollicitatiebrieven met cv kunnen tot 7 augustus 2023 worden gericht aan de adjunct-secretaris mevrouw mr. Saskia van der Toorn, Postbus 84093, 2508 AB Den Haag, e-mail: svandertoorn@haagseorde.nl.


Acquisitie naar aanleiding van dit bericht wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar het nieuws-overzicht