- GEZOCHT: management assistent

 

Vacature management assistent
(parttime)

 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega!

Ordebureau
De Haagse Orde van Advocaten is de toezichthoudende beroepsorganisatie van de bijna 2000 advocaten die in het arrondissement Den Haag de praktijk uitoefenen. Het Ordebureau ondersteunt de deken en leden van de Raad van de Orde in ruime zin bij de uitvoering van hun taken en werkzaamheden. Naast het uitoefenen van toezicht en de behandeling van klachten tegen advocaten, houdt het Ordebureau zich bezig met de beëdiging, stage en opleiding van advocaten.

Het team bestaat momenteel uit 10 medewerkers, waarvan vier collega’s werkzaam zijn op het secretariaat. Wegens het vertrek van één van hen komt de vacature vrij.

Werkzaamheden
De werkzaamheden bestaan onder meer uit het voeren van eerstelijns telefoongesprekken, het administratief ondersteunen van de juristen, het inplannen en voorbereiden van kantoorbezoeken, de behandeling en verwerking van in- en uitgaande correspondentie, het organiseren van cursussen, vergaderingen van de Raad, beheren van de agenda’s en nog vele andere vooral administratieve en organisatorische werkzaamheden.

Profiel
Voor deze functie is een afgeronde secretariële opleiding een pre, net als ervaring op een advocatenkantoor. Digitale vaardigheid en kennis van de functionaliteiten van Office 365 zijn noodzakelijk. Belangrijk is verder dat je zorgvuldig kunt werken, dienstverlenend bent, snel kunt schakelen en prioriteiten kunt stellen, en dat je de Nederlandse taal in woord en geschrift uitstekend beheerst.

Voor ons hechte team zijn collegialiteit, enthousiasme en inzet belangrijke waarden.

Wat wij bieden
In ons team, dat samenwerkt op basis van gelijkwaardigheid in een prettige en informele sfeer, bieden wij een maatschappelijk relevante baan met afwisselende werkzaamheden en goede arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatiebrieven met cv kunnen tot 15 juni 2023 worden gericht aan de adjunct-secretaris mevrouw mr. Saskia van der Toorn, Postbus 84093, 2508 AB Den Haag, e-mail: svandertoorn@haagseorde.nl. Telefonische inlichtingen kunnen worden ingewonnen via 070-4166122 bij mevrouw Saphira Moestadja, chef de bureau.
Acquisitie naar aanleiding van dit bericht wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar het nieuws-overzicht