- GEZOCHT: COLLEGA

 

Gezocht: COLLEGA (30-37,5 uur)


Orde van advocaten in het arrondissement Den Haag

 

De Haagse Orde van Advocaten is de toezichthoudende beroepsorganisatie van de bijna 2000 advocaten die in het arrondissement Den Haag de praktijk uitoefenen.

In verband met het vertrek van één van onze medewerkers zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

De nieuwe medewerker zal in teamverband de Deken en de overige leden van de Raad van de Orde, de adjunct-secretaris en de stafjuristen secretarieel, administratief en organisatorisch ondersteunen. De werkzaamheden bestaan onder meer uit:

• de behandeling en de verwerking van de in- en uitgaande correspondentie;
• eerste aanspreekpunt voor klagers en advocaten;
• het inplannen en voorbereiden van kantoorbezoeken;
• het inplannen van besprekingen, onder meer in het kader van de verschillende procedures;
• overige secretariële en receptionele werkzaamheden.

Kennis van en ervaring met de functionaliteiten van Office 365 is een vereiste, en in verband met onze digitale werkomgeving wordt ook goed informatiemanagement van u verwacht.

In ons kleine team, dat samenwerkt op basis van gelijkwaardigheid in een prettige en informele sfeer, bieden wij een baan (30–37,5 uur per week) met afwisselende werkzaamheden en goede arbeidsvoorwaarden.

Wij verwachten een collegiale en proactieve werkhouding, inzet, enthousiasme, een dienstverlenende instelling, zorgvuldigheid, een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, het vermogen om prioriteiten te kunnen stellen en gevoel voor humor. U werkt graag in een team. De ervaring leert verder dat ook flexibiliteit en stressbestendigheid benodigde kwalificaties zijn. Affiniteit met een advocatuurlijke omgeving strekt overigens tot aanbeveling.

Sollicitatiebrieven met c.v. kunnen tot 4 maart 2019 worden gericht aan de adjunct-secretaris mevrouw mr. Saskia van der Toorn, Postbus 84093, 2508 AB Den Haag, tel. 070-416.61.22, e-mail: svandertoorn@haagseorde.nl.

Acquisitie naar aanleiding van dit bericht wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar het nieuws-overzicht