- GEZOCHT: COLLEGA

De Haagse Orde van Advocaten is de toezichthoudende beroepsorganisatie van de bijna 2000 advocaten die in het arrondissement Den Haag de praktijk uitoefenen.

In verband met het vertrek van één van onze medewerkers zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

De nieuwe medewerker zal in teamverband de Deken en de overige leden van de Raad van de Orde, de adjunct-secretaris en de stafjuristen secretarieel en organisatorisch ondersteunen. De werkzaamheden bestaan onder meer uit:
• de behandeling en de verwerking van de in- en uitgaande correspondentie, in de breedste zin van het woord;
• eerste aanspreekpunt voor advocaten en klagers;
• het inplannen en voorbereiden van kantoorbezoeken;
• het inplannen van besprekingen, onder meer in het kader van de verschillende procedures;
• overige secretariële en receptionele werkzaamheden

In ons kleine team, dat samenwerkt in een prettige en informele sfeer, bieden wij een baan (30–37,5 uur per week) met afwisselende werkzaamheden en goede arbeidsvoorwaarden.

Wij verwachten een zelfstandige en proactieve werkhouding, inzet, enthousiasme, een dienstverlenende instelling, zorgvuldigheid, een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, het vermogen om zelfstandig prioriteiten te kunnen stellen en gevoel voor humor. Affiniteit met een advocatuurlijke omgeving strekt tot aanbeveling. De ervaring leert dat ook flexibiliteit en stressbestendigheid benodigde kwalificaties zijn.

Sollicitatiebrieven met c.v. kunnen worden gericht aan de adjunct-secretaris mevrouw mr. Saskia van der Toorn, Postbus 84093, 2508 AB Den Haag, tel. 070-416.61.22 (09.00 – 12.30 uur), fax 070-416.61.25, e-mail: svandertoorn@haagseorde.nl.

Acquisitie naar aanleiding van dit bericht wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar het nieuws-overzicht